עוגת תמרים מהירה

חומרים: [לשתי תבניות מאורכות]

2 ביצים

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1/2 קופסת ממרח תמרים [220 גר']

3/4 1 כוס קמח לבן

שקית אבקת אפיה

כפית סודה לשתיה

1/2 כפית קינמון

כוס מים רותחים

לגיוון: אגוזים, צימוקים, חמוציות מיובשות – מוסיפים לבלילה.

הוראות הכנה:

מחממים תנור לחום בינוני [180 מעלות צ']. בקערה מערבבים את כל החומרים בהדרגה,

לפי הסדר, עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים את התבניות ומעבירים את הבלילה לתבניות.

אופים כ-40 דקות. עד שקיסם יוצא יבש.

מודעות פרסומת
תגים: ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: